Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Melchior Wathelet

Be Park, winnaar van de Altran Foundation Prijs in België

Message posted on

De Altran Foundation Prijs voor 2012 in België, waarvan de jury werd voorgezeten door Melchior Wathelet, Staatssecretaris voor Leefmilieu, Energie, Mobiliteit en Institutionele hervormingen in de regering van Elio Di Ruppo en vicevoorzitter van de politieke partij CDH, is toegekend aan David Millan & Julien Vandeleene.
Na het horen van het resultaat, verklaarde David Millan emotioneel: “Ik ben trots dat ik de Altran Foundation Prijs voor 2012 heb gewonnen, deze zal ons helpen om de ontwikkeling van ons product te versnellen. Ik wil graag de jury bedanken dat zij de bijdrage van onze technologische innovatie voor het algemeen goed in overweging hebben genomen.”

Zie het persbericht – Altran

Share Go back

Message sent.

Please correct the marked fields.